«Жовто-чорні» уклали договір про співпрацю з Центром медичних інновацій NOVO. Угода з медичним партнером розрахована до липня 2021-го року з можливою пролонгацією.

Офіційний медичний партнер «Руху» відтепер забезпечуватиме діагностику «жовто-чорних», здійснюватиме профілактику можливих захворювань та ставитиме точні діагнози у разі виникнення проблем зі здоров’ям. В рамках угоди логотип медичного партнера NOVO красуватиметься на футболках гравців основної команди (ліве плече).

НАТАЛІЯ КЛИМОВИЧ, директор Медичного Центру NOVO: «Раді нашій співпраці, адже у нас із «Рухом» спільна місія та цінності. Девіз нашого медичного центру: «Любіть жити!», а спорт, як ми знаємо, це є життя. Футбол формує культуру здорового способу життя, сприяє вдосконаленню людини, а цінності медичного центру NOVO - всіляко цьому сприяти. Друга спільність - це любов до нашого міста. Щиро рада, що у Львові є така молода та амбітна команда, як «Рух». Зараз цей клуб успішно розвивається. Долучились до цієї співпраці, бо прагнемо, аби наше місто було гідно представлене і на футбольній карті України. Впевнені, що наш медичний заклад буде надійним форпостом оборони для футболістів «Руху» у їхньому прагненні досягати успіху».

Медичний центр NOVO забезпечує найвищу якість діагностичних послуг у різноманітних напрямках усім віковим категоріям пацієнтів і має у своєму розпорядженні інноваційні технології (комп’ютерні та магнітно-резонансні томографи, апарати ультразвукової діагностики тощо) та команду компетентних фахівців.

Медичний центр працює у міській дитячій клінічній лікарні за адресою м. Львів, вул. Пилипа Орлика, 4.

Детальна інформація про партнера - на офіційному сайті NOVO https://www.novo.lviv.ua/ .