Футбольний клуб української Прем'єр-ліги - "Карпати" (Львів) вже третій сезон обирає своїм офіційним партнером Медичний Центр NOVO. Нехай допомога наших фахівців допоможе улюбленій команді досягати високих спортивних результатів.

А в останній день літа гравці Федеріко Перейра , Ґуідо Кортеджано , Фернандо Даміан Тіссоне відвідали наш Центр та здійснили блискучу фотосесію.

У коментарі іформаційному центру ФК «Карпати» директор Медичного Центру NOVOНаталіяКЛИМОВИЧ зазначила:

"Місія Медичного Центру NOVO – це вклад у розвиток здорового суспільства. Спорт є невід’ємним елементом структури здорового способу життя. Наш центр є надсучасним молодим діагностичним закладом, який використовує новітні світові технології на чолі з професійною командою лікарів. Раді, що вже кілька років тісно співпрацюємо з таким поважним та серйозним партнером. Ми всі львів’яни, ми вболіваємо за нашу рідну команду «Карпати», тому завжди бажали їм тільки перемог і нових досягнень. Ми якісно виконуємо свою справу, аби вони мали впевненість, що завжди перебувають у хорошій фізичній формі. NOVO радий бути як партнером та другом, так і спільно співпрацювати з львівським клубом для розвитку здорового суспільства та спорту. Наш великий дружній колектив намагається якнайчастіше відвідувати матчі «Карпат»; маємо фірмові футболки, в яких представляємо як «Карпати», так і наш Медичний Центр NOVO. Щасливі, що ми разом. Сподіваюсь, наша праця продовжуватиме нести користь для львівського клубу"

Cтарший лікар «зелено-білих» Ростислав ПАСТУШЕНКО так охарактеризував співпрацюз NOVO:

«Дуже важливо, що Медичний центр NOVO базується у Львові, відповідно, у нас є можливість оперативно проводити необхідні для футболістів обстеження. В цьому Центрі обстежуються всі команди клубу, і що важливо, наше молоде покоління «карпатівців» – учні СДЮШОР «Карпати», котрих ми зараз, заради їхніх майбутніх успіхів в професійному футболі, разом з NOVO, готуємо до здорового дорослого життя. Якщо ж говорити про сам Центр, то наголошу на тому, що їхнє діагностичне обладнання – чи не найсучасніше в Україні, яке дає можливість отримувати результати швидко і точно. Окрім цього можу запевнити, що клуб, футболісти, працівники, всі ми разом відзначаємо добру роботу фахівців NOVO. Турбота про здоров’я – наша спільна справа».

За матеріалами публікації ІнформаційногоцентруФК «Карпати» на сайті http://www.fckarpaty.lviv.ua